Fwd: Paraat tegen fascisten. Zondag Uilenstede 475

 

Subject: Paraat tegen fascisten. Zondag Uilenstede 475

Hoi,

Ik ben morgenochtend vroeg op,  om 10 uur ben ik op Uilenstede 475, o.a. omdat er gevreesd wordt voor een aanval van Voorpost types. Die waren er vanmorgen ook al. Zie onder. We zijn niet heel massaal aan het moboliseren, maar ik zou het fijnn vinden om daar met een paar betrouwbare kameraden aanwezig te zijn. Communicatie is nogal lastig. We zouden kunnen streamen op Patapoe of Faceboek.

Afijn, weest paraat! Ook in de Whatsapp graag. Groep: FC Sterrenteam.

Zegt het voort!

Voorpost heeft haar actie in video op twitter gezet. Verder nog geen nieuws gehaald.

Ciao

Jo

This Saturday morning about  15 to 20  white men came in front of We Are Here at Uilenstede 475. They were waving Dutch flags, carries banners  and shouted in a megaphone. “illegaliteit is criminaliteit” en “Hand in hand, terug naar je land””.  They call themselves Voorpost. We took photo’s and then they left in their cars.

This is not the first time that these people try to intimidate We Are Here. Usually we organize a public gathering to show that we are more and not afraid. And that is what we do tomorrow, Sunday 14, from 10 a.m. till late!

The mayor of Amstelveen could use this kind of actions to declare a danger for the public order, and even use that for a speedy eviction. So let us keep the peace, and keep our stand at the same time.

We Are Here has filed a court case against the eviction order. This court case is planned for the 20th of May

Amstelveners zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd!

Hartelijks

Jo

p.s. als je nog een oproep uit laat gaan, dan zou je ook het bankrekeningnr.voor donateurs kunnen melden J

 

NL53TRIO0338573607 t.n.v. Stichting Migrant 2 Migrant, ovv FREE We Are Here.

Jo van der Spek

Stichting Migrant 2 Migrant

 

Van Ostadestraat 49c

1072SN Amsterdam NL

http://schipholbrand.net

Tel. 0651069318/0686263381

M2M-Sebas-zonder-kader