On 27th and 28th march multimanifest organizes a Sound Demonstration demanding more free space in Amsterdam. (click to read more)

Uitnodiging van  multimanifest

Iedereen is van harte welkom op onze geluidsdemonstratie voor Vrije Ruimte, op 27/28 maart vlakbij Amsterdam. Wij willen de nadruk leggen op tijd & ruimte, kunst & muziek, cultuur & natuur, met solo-acties & multi-manifestatie. Op 27 maart is het Internationaal Theaterdag, daarom willen multimanifest​_wij ruimte bieden voor theater en optredens!

Zaterdag vanaf 12:00 uur tot zondag 13:00 uur, de lokatie maken wij bekend via onze website. Om 02:00 uur begint de zomertijd, dan schuift de klok een uur vooruit. Met een tentenkamp, tegen de avondklok en lockdown, willen wij slapen of waken voor vrije tijd. Kom met instrumenten om met kabaal een etmaal te manifesteren!

multimanifestOp zaterdag is wereldwijd het Uur der Aarde. Van 20:30 uur tot 21:30 uur zullen wij alle verlichting uitzetten om aandacht de vragen voor de effecten van klimaatverandering. Op zondag is het volle maan, hopelijk krijgen we een heldere nacht!

Dit is een oproep voor kunstenaars en muzikanten, vrijwilligers en vrienden, wij zoeken contact! Er zal een open podium zijn voor theater, dans, muziek, kunst en creatieve acties. Stuur een mailtje als je iets wil doen, helpen of multimanifestvragen: multimanifest@gmail.com.

Kijk voor méér informatie op onze website: www.multimanifest.info.

Vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Website is https://multimanifest.info/actie/ All in dutch. No Facebook.