Schijt aan de overheid

Hoe onmenselijk kan je zijn, 5 kinderen jonger dan twee stierven afgelopen week nog in de kampen van Syrië. Deze regering weigert vrouwen en kinderen met IS verleden terug te halen en laat ze liever verrekken.
Verrek zelf hufters. (Wat achtergrond: Turkije schept een “oplossing”:, Syrische vluchtelingen dankzij een containment overeenkomst tussen eu en Turkije nu in Turkije, kunnen “terug” naar een schoongeveegd gebied in noordoost Syrië, dat ze daar helemaal niet vandaan kwamen is niet aan de orde). Er komen steeds meer “vluchtelingen”, gezien de abominabele omstandigheden waarin het midden oosten en Afrika verkeren. Daar moeten jullie hufters eens beleid op gaan voeren! Waar blijven jullie hufters nu het er op aan gaat komen? Achter de linies is het veilig toch? Dat willen we zo houden hė! War against government now …