We starten een bevrijd Navalny campagne

https://t.me/navalny/2966

(Een telegrambericht Vertaald met Google translate )

 

We lanceren een campagne om Alexei Navalny te bevrijden. Onze onmiddellijke taak is een volledig Russische bijeenkomst dit voorjaar. Een fundamenteel andere bijeenkomst – waarvan iedereen weet en die Poetin niet zal kunnen verspreiden. We zien dat volgens peilingen tientallen miljoenen mensen protestacties goedkeuren, maar als ze spontaan plaatsvinden, heeft niet iedereen de tijd om erachter te komen, niet iedereen kan komen, en velen zijn gewoon bang. Daarom zullen we het deze keer anders doen. We stellen nu geen specifieke datum vast. De eerste stap in onze campagne is om het hele land over de bijeenkomst te vertellen. Samen moeten we ons bezighouden met informatie en voorbereiding, en we zullen de datum bepalen waarop het aantal deelnemers minstens 500 duizend mensen bereikt. Op de site free.navalny.com/ hebben we een kaart gelanceerd. Als je denkt dat Alexei Navalny onmiddellijk moet worden vrijgelaten en klaar bent om dit op straat te eisen, maak dan een einde aan de stad waar je woont. De kaart zal gevuld zijn met stippen en iedereen die zijn eigen kaart plaatst, weet dat hij niet de enige is. Dat gelijkgestemde mensen naast hem wonen – op dezelfde binnenplaats, in dezelfde straat. En als er genoeg van ons zijn, zullen we in een vreedzame processie door de straten van alle Russische steden marcheren. Wees niet bang. Registreren. Doe mee met onze campagne. Rusland zal blij zijn.

 

the white rider

(Het leuke van … is weten op reis te zijn