Webinar lutkemeer

 

In de euforie van het laatste nieuws (Land van Ons haakt aan) vergaten we helemaal de aankondigingen van komende week. De campagne loopt immers door!

Themaweek Klimaat
Komende week is het thema klimaat. Tijdens het webinar gaan we in gesprek met verschillende mensen die zich bezighouden met klimaatvraagstukken. Wat betekent het bebouwen van ‘greenfields’ zoals de Lutkemeerpolder voor het klimaat en waarom is het vanuit het oogpunt van klimaat belangrijk dit te behouden? Hoe zit het met hittestress, wateropvang en CO2opslag en wat heeft dat met de Lutkemeer te maken. En als ‘groei’ de boosdoeneris, hoe kunnen we dat oplossen?
Log in en luister/praat mee op maandag 14 februari om 20 uur

klik hier voor de link naar de webinar
Doe mee!
Om de finish te halen moeten we doorpakken. We hebben een campagne agenda, een donatiewebsite, promotiemateriaal en een online supportkit. Blijf actief iedereen oproepen om te doneren, posters op te hangen en het nieuws te delen. Samen kopen we de polder echt wel! Met het aanhaken van Land van Ons financier je voor een tientje al ruim vier vierkante meter polder. Doneren kan hier!