Renewed every hour, available during a fortnight!

Listen to your favorite hour and/or download it!

RSS »iTunes »

SL 006 Villa-K-live

20-12-2019

S ONOGRAFIUZ: Want geweldig afval is geweldig. Dit is precies de conclusie van een complex logisch proces. 1 + 1 = 2/2 = 1. Dit is het moment waarop we de fundamentele onzin terugnemen met behulp van een optisch begrip. Omdat we in het afval grenzeloos en zoekend zijn, en iedereen weet dat in de impuls het allesomvattende idee ligt waarnaar je je hele leven hebt gezocht. Ondanks de originaliteit van de doden lang geleden, graaf jezelf in de abstracte oneindigheidskamer.
 
O RAM: een prachtige lichtflits wordt weggegooid. Ongedefinieerde kattenkinderen met herpes aan het linkeroog, uit een Roemeense auto gescheurd met overblijfselen van de Iraanse placenta en op het punt van sterven aan dorst. Een klein tuntartaar en de ~ (> ___ o) ~ veranderd in een ~ (n ___ n) ~
Het kroop en ging toen en zoog op een stekker. Een kleine elektroshock kwam later een radicaal zeer hartverwarmend wezen, dat in de loop der jaren werd ontmoet door Deense academici-types die perverse tieten waren en 'die' onzin 'wringden. Oef!

Categories

Download

Filetype: MP3 - Size: 46.68MB - Duration: 50:59 m (128 kbps 44100 Hz)