Fwd: patapoe

Subject: Re: patapoe

 Bij deze de nieuwe stand (1 augustus 2017) en de oproep dat er betaald moet worden want de OT schuld loopt te ver op. Dan gaan ze weer zeuren en zo

even weer een financieel praatje over PtP. Over de afgelopen maanden is er nog steeds te weinig geld binnen gekomen. Ik heb minstens 750 nodig, dat is 725 voor de OT periode januari tot en met 1 augustus en dan komt ook weer de telefoonrekening a 200 euro voor de peper bovendrijven. Ondertussen heb ik 405 euro in de kas zitten. Dit zijn de stortingen op NL54INGB0003469126 en de kluis. Voor deze giro-rekening ga ik electronisch betalen regelen zodat ik beter kan zien wie er wat gestort heeft. Want ik werk nu nog met afschriften, maar de ING stuurt die zeer onregelmatig en soms ook niet op. Daarom nog geen lijst, maar als de DJ bij zichzelf te raden gaan, dan weten ze wel of ze voldoende dan wel nog niet betaald hebben. Maar het zou wel wenselijk zijn als er voor het einde van deze maand minstens 300 a 350 euro in de PtP kas wordt gestort

DUS AAN DE DJs BETAAL OF STERF!

met groet Tom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.