Fwd: Hosting kosten jaar 2018

the white rider

(Het leuke van … is 

Begin forwarded message:

Date: 31 januari 2018 10:51:04 CET

Subject: Re: Hosting kosten jaar 2018

Dag Michael, dds is opgezegd en betaald. Ook heb ik een gesprek gehad met de OT. Eigenlijk zou er ook iemand van PtP zijn, maar goed ik zat er alleen met suzan van de OT.
De OT presenteerde zoal altijd het verhaal van onze ‘oude’ schuld en het niet betaalde laatste half jaar in de overtoom. De oude schuld was wel van tafel te praten, eveneens als de telefoonrekening aan de Peper, maar het laatste half jaar huur trof meer problemen. De OT wil dat geld graag zien aangevuld voor de in hun ogen ‘illegale huur’ tot in februari. We staan als PtP ca. 700-800 euro in het krijt. Op zich hebben we geen contract met de OT, maar hoe denk je dat de binnenpret reageert als die vernemen hoe wij het OT avontuur hebben afgesloten. Nu is het zo dat de OT waarschijnlijk wel realiseert dat ze niet alle centen zullen krijgen, maar ze willen wel graag een deel er van zien. Bij mij resteert er 145 euro in de kas. Natuurlijk kan ik de server daarvan betalen en dan zijn we blut. Als daarop de binnenpret niet met PtP meegaat, wat dan? Wat mij wel stoort is dat bijna alle DJ’s het laatste half jaar niet betaald hebben. Wat zij aan mij overmaakten was geld voor het 1e deel van 2017. Ideaal zou ik graag zien dat alle DJ’s wat geld overmaken dan wel in de kas stoppen zodat ik de server en de OT,{deels} kan betalen. Tenslotte zijn er programma’s die jarenlang radio hebben gemaakt en amper hebben betaald. Dan zijn er ook programma’s die structureel te weinig betaalden. Slechts een enkeling heeft alles voldaan. Als iedereen bi zichzelf te rade gaat, dan kan die wel bedenken wat die eventueel nog schuldig is. Betaal daar een deel van, zodat ik de overtoom wat kan overmaken, sluit daarmee deze periode redelijk netjes af en vergooi eventuele kansen bij een ander pand daarmee niet,

Voorlopig hou ik het geld even vast om te zien wat er allemaal gebeurt, bedenk wel dat iedereen mij onder andere gaat aanzien als de wanbetaler

met groet Tom

 

2018-01-29 17:14 GMT+01:00

Betalen maar , is Dds opgezegd?

vh Taal & teken.

Op 29 jan. 2018 om 14:16 heeft anonymous  het volgende geschreven:

Dat geld is er, maar daarna is de kas plus minus leeg,

groet Tom

 

On Sun, Jan 28, 2018 at 7:53 PM, > wrote:

Regel jij dit?

the white rider

(Het leuke van … is 

Begin forwarded message:

From:
Date: 28 januari 2018 19:42:53 CET
To:
Subject: Hosting kosten jaar 2018

Beste Radio Patapoe,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse betaling. Deze is 120,- . Is het
mogelijk dat deze via Bart gegeven wordt aan Rick van Buro Jansen? Dit,
omdat deze elkaar vaak zien en zo ging dat ook goed vorig jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.